Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pui de ciobanesc german
1 €
Brand
Pui ciobanes german caini campioni
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Haus Corvinus Cluj-Napoca va ofera o experienta de peste 10 ani in cresterea si selectionarea ciobanescului german. Va asteptam cu drag in Cluj-Napoca sa alegem impreuna catelul care sa corespunda cerintelor Dvs.

Puiutii pe care-i avem in acest moment au varsta de 2 luni, sunt deparazitati si vaccinati conform varstei, au microcip si  pedigree AChR (Asociatia Chinologica Romana). Pe langa carnete de vaccinari, carnet de performanta si pedigree, la plecarea din cuib mai primiti un Puppy Kit Royal Canin ce contine ghid de crestere, o brosura cu tipurile de hran si modurile de hranire recomandate, pahar dozaj hrana, vas de inox si saculet cu mancare SuperPremium.

Cateii sunt exemplare deosebite, provenite din parinti import Germania, caini cu arbitraje internationale si titluri de Campion Romania, EXC, BOB, BOG1, CAC, CACIB etc. cu teste medicale SV-Germania HD/ED si DNA gepruft, precum si cu examene de munca internationale specifice rasei BH, IPO, AD, WCC!

Va ajutam si va sustinem pe toata perioada cresterii catelului Dvs. cu sfaturi si informatii utile; de asemenea ne bucuram sa va avem alaturi la pregatirile pe care le facem impreuna pentru concursurile si expozitiile de specialitate!

Va rugam sa ne sunati pentru detalii si informatii suplimentare sau sa intrati pe site-ul canisei noastre:
tel 0744848317&www.hauscorvinus.ro
Din Gura in Gura